Wanneer u een product koopt via VTSlapen leveren wij volgens de algemene voorwaarden CBW. Deze zijn toegevoegd en kunt u als link downloaden:

Leveringsvoorwaarden:

Producten van VTSlapen worden geleverd aan de hand van de afspraken die op de aankoopbon staan vermeld. Dit kan zijn:

  1. Ophalen door klant vanaf winkel of andere afgesproken plaats.
  2. Afleveren bij klant, op opgegeven adres vermeld zoals op aankoopbon. Wij leveren af op de begane grond achter de eerste deur. Klant moet aangeven of er voor de deur geparkeerd kan worden i.v.m. uitladen. Als dit niet zo is moet dit van te voren worden aangegeven en afspraak over gemaakt worden.
  3. Afleveren en monteren 1 persoon. Klant moet aangeven of er voor de deur geparkeerd kan worden i.v.m. uitladen. Als dit niet zo is moet dit van te voren worden aangegeven en afspraak over gemaakt worden. Producten worden geleverd en met behulp van de klant of een vervanger van de klant op de afgesproken verdieping gebracht en gemonteerd.
  4. Afleveren en monteren 2 personen. Klant moet aangeven of er voor de deur geparkeerd kan worden i.v.m. uitladen. Als dit niet zo is moet dit van te voren worden aangegeven en afspraak over gemaakt worden. Producten worden geleverd op afgesproken verdieping en gemonteerd.
  5. Per post. Producten kunnen op verzoek van klant per post verstuurd worden.
    Het pakket moet binnen de maten van de post vallen. De klant kan kiezen voor verzekerd versturen of onverzekerd versturen. Extra kosten van verzekering worden door de klant vergoed en wordt op de aankoopbon vermeld. Wanneer de klant ervoor kiest zijn bestelling onverzekerd te versturen is het risico voor de klant.