Bed samenstellen, Boxspring twee persoons, Boxspring 2 persoons

Boxspring 2 persoons

Bed samenstellen, Boxspring een persoons, Boxspring 1 persoons, Boxspring éénpersoons

Boxspring 1 persoons

Bed samenstellen

Het juiste bed samenstellen is een uitdaging. Goed slapen en uitgerust wakker worden is het belangrijkste om de hele dag te kunnen functioneren. Maar hoe maken we de juiste keuzen om het juiste bed te vinden waar we uitgerust in wakker worden. Naast het juiste bed moet het er ook nog leuk uitzien.

Waar zoeken we naar

Wat is belangrijk om goed en uitgerust wakker te worden. Er moet een keus gemaakt worden in een matras en een bodem. Het matras kan het beste functioneren op de juiste bodem. Heeft u een perfect matras die op een plank ligt zal deze een andere ondersteuning geven dan wanneer dit matrs op de bijbehorende bodem lift.

Hoe vinden we het juiste bed

Het juiste bed vinden is niet moeilijk u heeft alleen wat aanwijzijngen nodig. Het juiste bed samenstellen betaat uit een aantal stappen.

Stap 1 en het belangrijkste is het matras. Maak een lijstje voor uzelf waar het matras aan moet voldoen. Lees u in, welke verschillende mogelijkheden er in matrassen zijn. Wanneer u op een matras gaat liggen om te voelen of die bij u past. Luisten naar uw lichaam als u op het matras ligt en niet naar de redenering tussen uw oren. Het lichaam kan het beste zeggen wat deze lekker vindt.

Stap 2 om het juiste bed samen te stellen is de juiste bodem bij dat matras te vinden. Lees goed welke bodem bij het uitgezochte matras past. Op een boxspring kan elk matras liggen.

Stap 3 is het uiterlijk. Een leuk uitziend bed helpt alsijd mee om ontspannend in bed te kunne stappen. Bij vtslapen kunt u online uw boxspring bed samenstellen. Simpel en snel op het tijdstip dat u het beste uitkomt. We maken het zo gemakkelijk mogelijk voor u. Via onze website kunt u online uw boxspring  samenstellen en deze direct visueel zien. Wanneer u uw boxspring bed heeft samengesteld kunt u deze samenstelling downloaden.

Producten om uw boxspring samen te stellen.

In de product informatie kunt u lezen welke producten wij in ons assortiment hebben. Deze producten kunt u tijdens het samenstellen van uw boxspring verwerken.
Om het bed samen te stellen kunt u het beste beginnen met:

 1. De Boxspring.
  Maak uw keus uit de boxspring hoogte van 20 cm, boxspring 30 cm, boxspring 30 cm met plint boxspring 30 cm met plint elektrisch.
 2. Poten.
  De volgende stap zijn de poten die onder de boxspring komen. De zwarte poten 12 cm zitten er standaard bij. Bij de andere poten krijgt u een meerprijs.
 3. Hoofdeinde.
  Na de poten kunt u kiezen of u wel of geen hoofdeinde achter uw bed wenst. De verschillende hoofdeindes kunt u gelijk aan het bed laten lopen of 10 cm aan de linker en 10 cm aan de rechterkant laten doorlopen. Totaal wordt het hoofdeinde dan + 20 cm. Er is GEEN meerprijs voor de +20 cm.
 4. Het matras.
  1. Daar heeft u de keus in voor een matras met tijk, hier doet u rechtstreeks uw molton en laken overheen zie voor verschillende uitvoeringen de productinformatie, onderdeel Matrassen.
  2. De 2e keus is een gestoffeerd matras. Deze matrassen zijn in dezelfde stof gestoffeerd als uw boxspring en hoofdeinde. Op dit matras moet u dan als toevoeging een topper uitkiezen om uw ligcomfort te verhogen.
 5. Topper.
  Een topper is de afdeklaag die in een matras met tijk standaard verwerkt wordt. De afdeklaag legt u in dit geval los op uw matras en is om het ligcomfort te verhogen. Zonder topper ligt het matras niet erg comfortabel. In de toppers hebben wij verschillende uitvoeringen zie onze productinformatie, onderdeel Topper.
 6. Uw Compleet samengestelde boxspring bed.
  U heeft nu uw bed samengesteld. Deze samenstelling staat onderaan de bladzijde. Deze samenstelling kunt u naar u zelf mailen. Voor de bestelling van deze samenstelling nodigen wij u uit in de winkel om daadwerkelijk de uitgekozen matrassen, toppers, kleuren van de stoffen etc te bekijken en te voelen. U kunt uw samenstelling naar ons mailen en wij zorgen dan dat de opstelling die u heeft uitgekozen voor u klaar staat. U bent dan 100% zeker van uw koop en een heerlijk lig en slaapcomfort.