Pocketveermatras

De meeste pocketveermatrassen hebben zone verdelingen waardoor ze soepele schouder en heupzone hebben. Dankzij de zeer zachte schouder comfortzone zakt de gevoelige schouder verder weg in het matras, zodat een te hoge druk bij de schouders voorkomen wordt. Doordat de schouder en de heup in het matras wegzakken wordt de taille goed opgevangen en krijgt hierdoor een optimale ondersteuning.

Het pocketveermatras is in twee hardheden namelijk soepel en stevig. Het aanpassingsvermogen wordt nog eens versterkt door de comfortabele afdeklagen van alleen de allerbeste materialen, zoals hr, koudschuim, latex en traagschuim. Om de pocketveermatras heen zit een matras tijk. Wanneer deze afneembaar is kan hij gereinigd worden.

Pocketveermatrassen kenmerken zich verder door de bijzondere goede ventilatie. De pocketveermatras is uitermate geschikt voor de meeste mensen. Door de enorme diversiteit in afdeklagen is er voor iedereen een comfort die bij hun slaapwensen past. Van alle matrassen is de pocketveermatras degene die de beste vochtregulatie heeft, wat een belangrijke factor is om droog en hygienisch te kunnen slapen.