Topper HR

De topper HR is er in verschillende uitvoering in verschillende diktes met verschillende tijken. We hebben de topper in een standaard dubbeldoeks tijk en een  HR uitvoering met een winter en zomer kant in de tijk. De dikte waar de topper in te verkrijgen is, zijn 7 cm, 9 cm en 12 cm. De topper hr is er ook in de uitvoering topper traagschuim

Comfort-line

Comfort-line topper HR is ongeveer 7 cm dik. De topper heeft een kern van 4 cm Hr. De tijk is een anti-allergisch dubbeldoek hoes doorgestikt met 200 gr./m² Climawatt. De topper Hr is goed ventilerend en heeft een goede transpiratievocht afvoer .

Royal-line

Royal-line topper HR is ongeveer 9 cm dik. De topper heeft een kern van 4 cm Hr. De  Zomerzijde kant van de tijk heeft een vulling van polyether en 200 gr katoen. De Winterzijde kant van de tijk heeft een vulling van 200 gr synthetische watten met wol. De topper Hr is super goed ventilerend door zijn katoen en wol zijde daardoor heeft het een goede transpiratievocht afvoer .

Excellent-line topper

Excellent-line topper HR is ongeveer 12 cm dik. De topper heeft een kern van 5 cm. Hr Echter zijn de tijken (hoezen) genopt en doorgestikt met:

  • Zomerzijde 2 cm HR schuim en polyether met  200 gr katoen.
  • Winterzijde 2 cm HR schuim en polyether met 200 gr synthetische watten met wol.

De topper Hr is super goed ventilerend en ligt heerlijk comfortabel door zijn 2 cm hr doorgestikte tijk. De tijk is aan de ene kant met katoen en aan de andere kant met 200 gr synthetische watten met wol doorgestikt. Hierdoor ligt de topper hr super comfortabel en heeft de topper hr  door de katoen en wol zijde een goede transpiratievocht afvoer.