Hoofdkussens

Hoofdkussens zijn een heel belangrijk onderdeel van uw slaap genot. Een kussen in combinatie met een goed matras zorgt ervoor dat u ontspannen en uitgerust wakker wordt. Het kussen heeft als doel u de perfecte ondersteuning te geven wanneer u slaapt. Wanneer u een kussen uitzoekt let er dan op dat uw nek en hoofd wordt ondersteund zodat uw nek zonder knik naar uw ruggengraat doorloopt. Ligt uw hoofd te hoog of te laag dan krijgt u een knik in uw nek, met waarschijnlijk als gevolg een stijve nek. Een goed kussen uitzoeken is een kunst. Er zijn zoveel verschillende hoofdkussens, maar er zijn een aantal voorwaarden waar het aan moet voldoen en waar u op kunt letten.

Welke moet ik kiezen?

1) Laat u voorlichten bij een winkel  waar een beddenspecialist staat in plaats van een verkoper. Een kleine beddenspeciaalzaak heeft doorgaans een collectie met een verhaal. De hoofdkussens die daar worden verkocht zijn met zorg voor de klant uitgezocht.

2) Bespreek met de beddenspecialist de houding waarin u slaapt. Een rug en zij-slaper heeft een ander kussen nodig dan een buikslaper

3) Vertel uw klachten zodat bij uw klacht de juiste kussens getest kunnen worden

4) Probeer uw kussens in de ochtend uit te zoeken. Aan het eind van de middag, als het lichaam moe is, voelt u niet objectief tijdens het uitproberen van de kussens.

5) Als u de kussens uit probeert let u dan op uw houding, of uw nek goed wordt ondersteund en of uw hoofd een rechte positie heeft in verlenging tot uw ruggengraat.

Kussen Silvana Support Saphir zacht, gezondheids kussen, hoofdkussensbutterfly kussen, gezondheidskussen, latex, Butterfly kussen aanbieding, hoofdkussens

Meer informatie over kussens