Gezondheidskussen

Het gezondheidskussen geeft de perfecte ondersteuning wanneer u slaapt. Of u nu op uw rug ligt of op uw zij slaapt het gezondheidskussen ondersteunt u perfect. Het kussen geeft support aan de nek en wanneer u op uw rug ligt het hoofd naar achteren doet kantelen. Veel hoofdkussens drukken in deze stand de kin naar de borst. Dit komt dan door een nekrol die  niet goed aansluit bij uw nek. Heeft u het juiste kussen wordt uw hoofd naar achteren gekanteld en komen uw nekwervels in de juiste, natuurlijke positie. Daarnaast komen de luchtwegen goed vrij. Denk aan de hand onder de nek bij een mond op mond beademing.
Ook wanneer u op uw zij slaapt zal het juiste gezondheidskussen u in de natuurlijke positie ondersteunen waardoor uw nekwervels ontlast worden en u daar geen druk op heeft.

Butterfly gezondheidskussen

Het Butterfly gezondheidskussen is van 90% natuurlatex en voorzien van een nekrol die wordt gevormd vanuit de kern van het kussen. Het kussen is gegoten uit een uiterst zachte en elastische kwaliteit natuurlatex. De natuurrubber wordt gemaakt van latex (melksap) van de rubberboom. Latex kunnen onderscheiden in twee kwaliteiten. Synthetisch, een aardolie product, en natuurlatex.  Natuurlatex onderscheidt zich door een veel grotere elasticiteit.  Ook zijn er combinaties mogelijk tussen beide latexsoorten.

De kern van het Butterfly kussen bestaat uit een 100% natuurrubber die voor 90% bestaat uit het kostbare natuurlatex. Het maximaal haalbare natuurlatex gehalte. Dus ook maximale elasticiteit. De overige 10% is aangevuld met natuurlijke zepen en stabilisatoren. Dit maakt het butterfly gezondheidskussen 100% natuurlijk.

Deze elasticiteit van natuurlatex wordt nog eens extra geactiveerd  door de volle katoenen stretch tijk om het kussen. Het gevolg is dat het kussen zeer nauwkeurig de contouren van nek en hoofd kan volgen. De nekrol functioneert maximaal zonder dat deze als onaangenaam wordt ervaren. De dikke stretch tijk voorkomt dat het kussen  warm en broeierig aanvoelt.

butterfly kussen, gezondheidskussen, latex, Butterfly kussen aanbieding

Waarom ligt het gezondheidskussen zo goed?

Door de holte in de kern van het kussen komt het hoofd stabiel in de juiste positie te liggen gedurende de hele nacht. De nekwervels komen zowel in zij als rugligging in een natuurlijke houding te liggen. De uiterst zachte en elastische nekrol geven zenuwbanen de ruimte voor optimaal functioneren. Nekspieren kunnen zich door het aangename gevoel maximaal ontspannen.

Silvana Support gezondheidskussen

De Silvana Support gezondheidskussen is opgebouwd uit 2 delen.
1) Het gezondheidskussen bestaat uit vakke die zijn gevuld met Comforel® Soft. Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling eenvoudig te doseren. De buitenkant is van 100% katoen en is behandeld met Aegis®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Aegis® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.
2) De neksteun die is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen.

Omdat er verschillende mensen zijn met verschillende bouw en voorkeur is de silvana support gezondheidskussen ook in verschillende hoogtes en hardheden te krijgen. Om precies te weten welke gezondheidskussen bij u past, kunt u deze in de winkel voelen en uitproberen.

Kussen Silvana Support Saphir zacht, gezondheidskussen