Over VTSlapen

In over VTSlapen wordt beschreven hoe wij zijn ontstaan. VTSLApen is een afkorting Van Trappe Slapen, is ontstaan vanuit de behoefte van de klant. Klanten willen tegenwoordig bedden, boxsprings en matrassen online bestellen en samenstellen. Wij bij Van Trappe Slapen hebben sinds 1987 ervaring op het gebied van slapen. Via onze showrooms hebben wij vele klanten naar tevredenheid aan hun nachtrust geholpen. Elke keer als er vanuit de slaapwereld nieuwe ontwikkelingen waren hebben wij die persoonlijk uitgetest en na goedkeuring opgenomen in ons assortiment. Wij denken vanuit comfortabel slapen en uitgerust wakker worden.

Nu de manier van verkopen is veranderd zijn wij daarop ingesprongen. Op onze site kunt u 24 uur per dag verschillende onderdelen van uw bed samenstellen tot het model wat u mooi vindt.
Daarnaast hebben we een collectie matrassen waarvan we uit ervaring weten dat er altijd één tussen zit die bij uw slaapcomfort past.

Persoonlijk instelbaar matras

Naast onze collectie matrassen hebben wij het persoonlijk instelbaar matras en dat matras is voor iedereen geschikt. Op dit persoonlijk instelbaar matras kunt u voor, tijdens en na aanschaf uw ligcomfort aanpassen naar uw eigen behoefte. Zowel in hardheid, zachtheid en/of een combinatie hiervan. Door dit matras is het mogelijk voor iedereen goed te slapen.

Graag zien we u in onze winkel, waar u uw gewenste matras kunt voelen en uitproberen.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u online uw bed heeft samengesteld, kunt u dit per mail naar ons toesturen.
Tijdens uw bezoek in de winkel hebben wij het gevraagde matras voor u klaar liggen zodat u dit kunt testen. Na het testen van het matras en uw uitgekozen stof of leather-look te hebben gezien, maken wij uw bestelling rond. Zodra het bed binnen is, nemen wij telefonisch contact op om een afspraak te maken.

Betaling?

Wanneer u uw order plaatst, vragen wij een aanbetaling van u. Uw aanbetaling is veilig bij ons omdat wij lid zijn van het CBW en die garant staan voor uw aanbetaling. Bij ophalen kunt u contant of per pin in de winkel betalen. Bij afleveren kunt u gepast contant met de chauffeur afrekenen. Ook mag u één dag voor levering via onze bank betalen. Zodra er met u een afspraak gemaakt wordt kunt u aangeven hoe u de betaling wilt regelen.

Slaap garantie!

Mocht er in praktijk blijken dat het gekozen matras niet is wat u wenste, kunnen wij uw gekozen matras altijd omruilen voor het persoonlijk instelbaar matras. Hierdoor loopt u geen enkel risico!