Topper traagschuim

De topper traagschuim is er in verschillende uitvoeringen met verschillende diktes en tijken. We hebben de topper in een standaard dubbeldoeks tijk en een traagschuim uitvoering met een winter en zomer kant in de tijk. De dikte waar de topper in te verkrijgen is, zijn 7 cm, 9 cm en 12 cm. De topper traagschuim is er ook in de uitvoering topper hr.

Comfort-line

Comfort-line topper HR is ongeveer 7 cm dik. De topper heeft een kern van 4 cm traagschuim. De tijk is een anti-allergisch dubbeldoek hoes doorgestikt met 200 gr./m² Climawatt. De topper traagschuim is goed ventilerend en heeft een goede transpiratievocht afvoer .

Royal-line

Royal-line topper traagschuim is ongeveer 9 cm dik. De topper heeft een kern van 4 cm traagschuim. De zomerzijde kant van de tijk heeft een vulling van polyether en 200 gr katoen. De winterzijde kant van de tijk heeft een vulling van 200 gr synthetische watten met wol. De topper traagschuim is super goed ventilerend door zijn katoen en wol zijde daardoor heeft het een goede transpiratievocht afvoer .

Excellent-line

Excellent-line topper traagschuim is ongeveer 12 cm dik. De topper heeft een kern van 5 cm traagschuim. Echter zijn de tijken (hoezen) genopt en doorgestikt met:

  • Zomerzijde 2 cm HR schuim en polyether met  200 gr katoen.
  • Winterzijde 2 cm HR schuim en polyether met 200 gr synthetische watten met wol.

De topper traagschuim is super goed ventilerend en ligt heerlijk comfortabel door zijn 2 cm hr doorgestikte tijk. De tijk is aan de ene kant met katoen en aan de andere kant met 200 gr synthetische watten met wol doorgestikt. Hierdoor ligt de topper traagschuim super comfortabel en heeft de topper traagschuim door de katoen en wol zijde een goede transpiratievocht afvoer.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? We helpen u graag bij de keuze van uw matras.