Boxspring

De boxspring is een bodemdrager en niet zoals zovele denken een complete set van matrassen, toppers en een hoofdeinde. Deze bodemdrager is de comfortabelste manier van slapen. Er is voor elk persoon een boxspring te vinden die bij zijn slaapcomfort past.

boxspring bonell geveerd vlakuitvoering vtslapen

Wanneer u een goed matras hebt maar deze niet op de juiste bodem heeft liggen, haalt u niet alle voordelen uit uw matras. Al onze boxen worden met de hand gemaakt, in Nederland met Nederlandse producten. Hierdoor is het voor 100% een Nederlands product.

Begin nu

Uw eigen boxspring samenstellen? Dat kan nu simpel en snel via onze online tool.

Boxspring opbouw

De opbouw van een boxspring is heel belangrijk. Deze bestaat uit een houten frame met verankerde hoeken. Op de hoeken is de mogelijkheid dat de poten in de box gedraaid worden. Op het frame liggen of latten en/of een dunne houten bodemplaat met daarop stevige schuimbalken verlijmd. In het midden van de schuim balken zijn pocketveren of bonellveren geplaatst die ervoor zorgen dat het matras goed ondersteunt wordt. Vervolgens gaat er een afdeklaag overheen. Dit geheel wordt gestoffeerd in de stof die de u wenst. Bovenop wordt hij gestoffeerd met een antislip zodat het matras altijd op zijn plaatst blijft liggen. We hebben boxen in verschillende hoogtes. De hoogte vanaf de box 20 cm heeft niks met het ligcomfort te maken maar een verschillen in uiterlijk en uitstap hoogte.

De boxspring is er in:
20 cm hoog
30 cm hoog
30 cm met een plint
30 cm met plint en elektrisch verstelbaar

Wanneer u de hoogte van uw box heeft gekozen kunt u nog een keus maken uit de poten.. De poten zorgen voor bepaalde hoogte van het bed en bepalen ook mee in het uiterlijk. Poten zijn er in de hoogte van 6 cm en 12 cm. Andere hoogtes zijn ook mogelijk zoals 5 cm en 18 cm. Deze kunt u apart aanvragen.

Boxspring aanbiedingen.

Wanneer u een boxspring vanuit het “bed samenstellen” besteld is deze altijd van goede kwaliteit. Wanneer u een aanbieding boxspring uit onze shop wilt bestellen kan dit een buitenlands product zijn. Deze boxen worden geproduceerd met een houten frame, geharde bonell veren en schuimranden (als dit niet zo is dan wordt dit erbij vermeld). Omdat de producten uit het buitenland komen kennen we nooit de kwaliteit van de materialen waarmee gewerkt wordt. Wanneer u een aanbieding in onze shop ziet staan zullen wij er altijd bij vermelden waar dit product vandaan komt zodat u hiervoor bewust voor kunt kiezen. In de shop hebben wij ook regelmatig aanbiedingen staan die wel uit Nederland komen. Wanneer die aanbiedingen er staan wordt dit bij het product vermeld