Silvana kussens

De Silvana kussens zijn al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. De Silvana kussens zijn er in zes verschillende uitvoeringen, van extra zacht tot extra stevig, van laag tot hoger. Tevens zijn de Silvana kussens verkrijgbaar in smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang een rug of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support kussen! De Silvana kussens vallen onder de gezondheidskussens.

Silvana kussens opbouw.

De bovenvakken van de Silvana kussens zijn gevuld met Comforel®. Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling eenvoudig te doseren. De buitenkant is van 100% katoen en is behandeld met Aegis®. Hierdoor is het Silvana kussen huisstofmijt werend en geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie. Tevens maakt de Aegis® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

De neksteun van de Silvana kussens is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen. De Silvana kussens is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

Model: Met neksteun en schoudercontour
Materiaal: neksteun Vita Talalay® latex
Vulling: bovenvakken Comforel® Soft
Materiaal: buitenkant 100% katoen
Anti-allergisch: Ja, behandeld met Aegis®
Navulbaar : Ja, voorzien van ritssluiting
Wasbaar: Ja, wasbaar op 60°C (exclusief neksteun)
Afmetingen: 60×70 cm | 50×70 cm | 60×60 cm
Garantie: 2 jaar

Silvana kussens