Persoonlijk instelbaar matras.

VTSlapen heeft een persoonlijk instelbaar matras in zijn assortiment. Dit persoonlijk instelbaar matras bestaat uit een tube layers system en is speciaal ontwikkeld voor die personen die de mogelijkheid willen hebben om altijd hun slaapcomfort zelf te kunnen instellen. Dit matras stelt u op uw eigen persoonlijke wensen in en wordt zo precies elke 15 cm op uw eigen ligcomfort ingesteld.

Tube layers system matras

Ook na aanschaf kunt je het tube layers system van het persoonlijk instelbaar matras naar wens zo instellen dat wanneer je een blessure hebt, de onderrug overbelast is geweest, zwanger bent, door ziekte tijdelijk langere tijd in bed moet liggen, het comfort van zowel matras (als bodem) kunt aanpassen. Het tube layers system matras is er in zowel traagschuim of Hr (koudschuim) uitvoering te kiezen. Er is gekozen voor een traagschuim of Hr (koudschuim) uitvoering zodat er naast de instelbare ondersteuning ook nog een persoonlijke voorkeur in afdeklaag kunt kiezen. Zowel de Hr (koudschuim) als de traagschuim afdeklagen geven een geweldig ligcomfort.

HR Matras.

De hoogwaardig Hr matras uitvoering geeft een stevige stabiel ligcomfort. De Hr matras uitvoering is onder de matras schuimen bekend als zeer slijtvast en niet kuil onderhevig.

Traagschuim matras (visco elastisch).

De comfortabele visco elastisch traagschuim met verkoelende gel laag is een snel reagerende schuim. Deze snel reagerende traagschuim volgt zodra het lichaam van plaats veranderd op het matras. Snel reagerende traagschuim is druk verlagend en met de verkoelende gel laag ertussen kunt u uren lang comfortabel zonder drukpunten genieten van uw nachtrust.

Voor het persoonlijk instelbaar matras is het tube layer system gekozen. Er is voor de tube layer systeem kern gekozen in plaatse van een metalen pocketveren kern. De pocketveren worden vervangen door u-vormige Hr-veren. Door deze u-vormige hr veer te gebruiken is voor vele mensen meteen de elektrische geleiding van de metalen pocketveer vervangen.

Voordelen van het persoonlijk instelbaar matras:
• Persoonlijk instelbaar naar uw wensen.
• Keus uit Hr afdeklaag of snel reagerende visco / traagschuim met verkoelende gel laag.
• Ook na aanschaf de mogelijkheid om het matras om de 15 cm naar eigen comfort en hardheid in te stellen.
• Geen metalen veren zodat er geen elektrische geleiding in het matras is (statisch elektriciteit).
• Geen tegendruk van een pocketveer.