Boxspring goedkoop

Jammer is dat vele beddenwinkels een boxspring goedkoop aanbieden maar u niet vertellen wat u hiervoor krijgt. Vaak heeft het bed het uiterlijk van een boxspring maar is het niets meer dan een niet zo sterk leeg frame waar wel dan niet veren in geplaatst zijn.
Boxspring goedkoop moet natuurlijk op een zo voordeligste manier geproduceerd worden. Dit houd in dat de materialen niet uit Nederland. Om de prijs zo goedkoop mogelijk te houden is dit de eerste kostenpost waar op bezuinigd wordt. Daarnaast krijgt de boxspring goedkoop de naam boxspring maar is vaak een lege bak die is gestoffeerd. Als het even tegenzit is het geen houten bak maar een metalen frame met dunnen platen die is gestoffeerd. De naam boxspring zegt het al er moeten veren in zitten want de box moet springen (heen en weer gaan).

Boxspring van een degelijke uitvoering.

Een degelijke boxspring is opgebouwd uit een houtenframe en een houtenbodem. Hierop worden in de lengte en breedte delen hoogwaardige schuimbalken geplaatst. Binnen het ontstane vierkant worden binnenveren, pocketveren of hoogwaardige schuim geplaatst. Dit geheel wordt afgedekt met een schuimplaat en dan in de gekozen stof gestoffeerd. Een luxere boxspring heeft in het midden van de boxspring een antisliplaag zodat uw matras niet van uw matras afschuift. Heel belangrijks is het frame, de veren en het schuim waar de boxspring mee opgebouwd is. Wanneer deze goed is dan weet u dat u een kwalitatief hoogwaardige boxspring heeft aangeschaft waar u vele jaren plezier van heeft. En schrik niet maar een goede boxspring is niet duur.

Boxspring goedkoop