Test matrassen

Test matrassen zijn matrassen die of in de winkel getest kunnen worden of bij de klant thuis. In de showroom van VTSlapen liggen de matrassen die beschreven zijn op de website. U kunt in de showroom op deze test matrassen gaan liggen om te voelen of de beschrijving overeenkomt met wat u voelt. Daarnaast kan de slaapspecialist aan de hand van uw wensen en/of lichamelijke klachten u adviseren wat het beste bij u past.

Keuze test matrassen

Het belangrijkste wanneer u op de test matrassen gaat liggen is dat u uitgerust bent. Wanneer u namelijk na een dagje winkelen op een matras gaat liggen bent u zo moe dat alles lekker ligt. Wanneer u redelijk uitgerust op het matras van uw keuzen gaat liggen kan uw lichaam vertellen of het wel dan niet genoeg ondersteunt wordt. Wanneer u bewust, rustig en ontspannen op de test matrassen gaat liggen kunt u voelen of u drukpunten heeft of dat uw lichaam zich geheel kan ontspannen.
Luister naar uw lichaam en niet naar wat u heeft gelezen of wat andere tegen u vertellen. U bent degene die op het matras moet slapen.

>Uw eigen ligcomfort en toch een 2-persoons matras

Elk persoon is verschillend en heeft zijn persoonlijke voorkeur wanneer het op slapen en ligcomfort aankomt. Toch willen veel stellen een 2-persoons matras. Gelukkig is dit mogelijk. In de VTSlapen showroom kan ieder op zijn eigen test matrassen het matras uitzoeken die hij /zij het prettigste vindt. Wanneer dit verschillende matrassen zijn kunnen we deze leveren als 2-persoons matras. Zo kunt u gezamenlijk slapen op een 2-persoons matras naar eigen voorkeur. Het enige wat u moet aangeven is of u rechts of links slaapt.

Persoonlijk instelbaar matras als test matras

Ook is het persoonlijk instelbaar matras als test matras aanwezig. Dit matras heeft nog als extra dat u deze thuis ook nog naar behoefte kunt aanpassen. Dus heeft u een bepaalde instelling in de winkel gevonden en u blijkt later thuis toch een andere voorkeur te hebben kunt u dit heel gemakkelijk aanpassen.