Mooiste Moederdag cadeau wat je kunt geven en helemaal GRATIS!

Moederdag de dag dat je moeders in het zonnetje zet. Maar wat is in het zonnetje zetten. Waar maak je moeders nu het meest blij mee?? Dat is voor veel Vaders met (jonge) kinderen een hoofdbreker. Nou Vaders hier is de oplossing. Ik weet een cadeau waar moeders heel blij mee zijn en wat geen geld kost!

Moederdag cadeau

Het mooiste cadeau wat je een Moeder op Moederdag kunt geven is NIKS. Ik zie je denken “Niks”
Ja “Niks”. Vaak maakt het kind op school iets voor Moederdag. Als dit niet gebeurt wees dan creatief en ga met je kind aan tafel iets prachtigs in elkaar knutselen.
Een eigen geknutselde broche, ring, ketting, fotolijstje, kaarsstandaard of bloempot. Aan dit mooie geknutselde cadeau van jullie kind geef je een geknutselde kaart of tekening met de gebruiksaanwijzing van jullie cadeau. Daar komt het, de gebruiksaanwijzing.

Lieve Mama,

Jij bent degene die het hele jaar voor ons klaarstaat.
Natuurlijk weten wij dit maar laten het niet altijd zien hoe fijn wij dit vinden.
Mams jij bent de liefste van de hele wereld.
Omdat jij altijd voor ons klaar staat gaan wij wat voor jou doen.

Elke dag heb jij een mama uur. Als je onze/mijn ketting omdoet dan heb jij mama uur.
Mama uur is voor jou en kan jij invullen met wat je wilt. Wandelen, lezen, slapen of iets anders waar je behoefte aan hebt.
Wij vermaken ons dan zelf en zullen geen dingen aan jou vragen.
Ik/wij hopen dat je hier heel veel plezier aan hebt

Dikke Kus ….naam van je kind(eren)………. (je kunt je kind hier letterlijk een kus op laten zetten in een kleurtje lippenstift die zij mooi vinden)

Note
Denk er wel aan als je dit cadeau geeft dat tijdens mama uur, papa’s of er iemand anders is die voor de kleintjes zorgt.
Zijn de kinderen groter kunnen ze heel goed leren dat als mama de ketting om heeft ze dat uur niet gestoord mag worden. Dit is een hele waardevolle les die de kinderen in de toekomst goed kunnen gebruiken.

Waarom dit Moederdag cadeau

Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus, daarom zal ik een korte uitleg geven. Denk niet dat ik twijfel aan de intelligentie van onze mannen, maar misschien zien mannen niet het nut van dit cadeau in. Vrouwen zijn emotioneel wezens en hebben daarom andere behoefte dan de meeste mannen. Daarnaast willen ze over hun ervaringen praten en begrepen worden.

Moeder vrouwen doen veel. Ze houden een hoop ballen in de lucht. Daarnaast scannen en plannen ze de hele dag door. De moeders die het allemaal perfect willen hebben lopen vaak over in hun hoofd. Dit is de reden waarom ze regelmatig een time out nodig hebben zodat de overloop op tijd geleegd kan worden. Want wanneer je langdurig in je hoofd overloopt dan wordt je moe. Een moeder die altijd moe is wordt vanzelf geen leuke vrouw meer.

Conclusie, wanneer je meehelpt hun overloopt op tijd te stoppen houden je kinderen een gezellige lieve moeder en heel belangrijk jij een leuke vrouw 😉

Ben je een puber

Ja ook pubers zoeken een Moederdag cadeau. Vaak te laat omdat ze zoveel andere dingen moeten doen. Jullie leven is gecompliceerd en jullie hoofd zit vol. Daarom kunnen jullie zo goed begrijpen hoe het is als een moeders hoofd vol zit. Zoiets als die van jullie maar vele malen voller.
Willen jullie je moeder een waardevol cadeau geven?
Geef haar een verwen dag.

In de ochtend dek je de tafel. Nadat jullie gezamenlijk hebben ontbeten en een gesprek hebben gevoerd (ja je mobiel blijft in je zak), ruim je de ontbijttafel af. Moeder kan dan doen wat ze wil want ze hoeft niks. Ze mag ook aangeven als ze iets samen wil doen. Voor de lunch en avond eten heb je/jullie ook gezorgd waardoor ook hier moeders niks hoeft te bedenken of uit te voeren. Als kers op de taart zorg je ook nog voor dat de tafel wordt opgeruimd en de keuken spik en span wordt achter gelaten.

Ja ik hoor je nu al denken een parfummetje is makkelijker.
Dus bedenk wat is het waardevolste cadeau voor mams : – ))))))))