Partner dekbed

Met het partner dekbed kunt u uw eigen warmte regelen onder een 2-persoons dekbed? Dit is de oplossing voor warmteverschil tussen bedpartners! Samen gezellig knus onder één 2-persoons dekbed slapen is niet voor iedereen weggelegd. Waarschijnlijk niet dat u het niet zou willen, maar het probleem is dat uw partner het kouder of warmer heeft. Hierdoor heeft u dus geen keus, want weg liggen smelten of koud liggen te zijn, omdat u gezellig bij elkaar wilt liggen is geen optie.

De oplossing is er! Het partner dekbed.

Dit probleem hoort nu tot de verleden tijd. Het partner dekbed zorgt ervoor dat een aangepaste maat van twee 1-persoonsdekbedden aan elkaar verbonden kunnen worden. Hierdoor kunt u en uw partner zelf kiezen onder welke warmte u wilt slapen. U ritst uw dekbed aan die van uw partner en u bent slaap klaar.

Deze slimme oplossing zorgt ervoor dat niemand meer onder zijn eigen 1-persoonsdekbed hoeft te liggen als er warmte verschil zit tussen de partners :-).

Hoe werkt het?

Met het 4-seizoenen dekbed heeft u 3 mogelijkheden om uit te kiezen namelijk: 1e het zomerdeel, 2e het voor en na-jaars deel en 3e het warmer het winter deel. Voor elk seizoen heeft u met dit dekbed een aangepaste warmteklasse waaruit u kunt kiezen.

Om de keuze mogelijkheid nog groter te maken en er voor te zorgen dat u niet onder dezelfde warmteklasse als uw partner hoeft te liggen hebben ze dit 4-seizoenen deel nog eens gedeeld. We hebben een 240×200 dekbed gedeeld, waardoor twee 1-persoons 120×200 dekbedden ontstaan. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld onder het winter gedeelte slapen en uw partner onder het najaarsgedeelte. Er zijn verschillende opties. Kies ervoor om bijvoorbeeld het zomer- en najaarsgedeelte aan elkaar te ritsen (dit is dus dan een winter uitvoering). Nu wenst uw partner het najaarsgedeelte. Dit is mogelijk want dat dekbed koppelt u aan uw dekbed door middel van een rits en jullie dekbed is weer een 240×200.
Natuurlijk zijn er vele combinaties en mogelijkheden zodat er een oplossing is voor iedereen. Geef uzelf en uw partner dit cadeau en slaap samen onder het “Partner Dekbed”.