Butterfly kussen voorkomt pijn in je nek.

Met pijn in je nek elke dag wakker worden is een ramp. Je krijgt er hoofdpijn van, je beweegt niet lekker, kortom het is heel irritant. Daarom is het heel belangrijk dat je kussen aansluit aan jouw persoonlijke behoefte. Het Buttefly kussen voorkomt pijn in je nek. Die kan er voor zorgen dat je uitgerust en pijnvrij wakker wordt. De meeste “speciale” hoofdkussens dwingen het hoofd en hals in bepaalde stand. Dit kan tegendruk geven die alsnog voor pijn kan zorgen.

Het butterfly kussen  begeleid je hoofd en hals zonder tegendruk in de natuurlijke stand. Daarom valt het butterfly kussen onder de gezondheidskussens. Daarnaast is het van natuurlijke materialen gemaakt.

Waarom kies je voor de Butterfly kussen

Vele kussens hebben uiterlijk dezelfde vorm als het butterfly kussen. Maar het butterfly kussen heeft in tegenstelling tot de andere kussens een speciaal uitgedachte slimme nek ondersteuning. Speciaal voor diegene die extra hoge eisen stelt aan de juiste nek ondersteuning. Doordat je met je hoofd op het butterfly kussen ligt word de cirkel die in het midden van het kussen is gesneden in gedrukt. Hierdoor ontstaat er een nek ondersteuning op de diepte die jou lichaam zelf kiest.

Gun jezelf pijnvrij wakker worden 

Allergieën

Wanneer  iemand last heeft van allergieën is dat heel vervelend. Huisstofmijt is een van de grote boosdoeners voor veel mensen. Het kussen moet daarom anti-allergisch zijn want je ligt daar uren met je hoofd op. Het butterfly kussen is uitermate geschikt voor mensen die allergieën hebben. Natuurrubber (latex) is hygiënisch, anti-allergisch en anti-statisch. Daarnaast is het ook mogelijk om op de juiste maat van het kussen een anti-allergisch sloop eroverheen te trekken.

Kies niet voor een latex kussen die maar voor 20% uit natuurrubber vervaardigd is want daar kan het huisstofmijt gewoon in leven. Het jammere van het woord latex is dat wanneer er maar 20% natuurrubber (die ook nog eens met vervuilt water kan vervaardigt zijn) gebruikt wordt in het product mogen ze het al latex noemen. Kies voor een 90% natuurrubber (latex) kussen. Deze geeft alle comfort.

Kussen hoogte

Er is voor elk postuur een eigen hoogte en hardheid. De verschillende hoogtes zijn 9 cm, 12 cm en 14 cm. Daarnaast zijn er ook 2 hardheden. In de winkel kunt u de verschillende hoogtes uit proberen. Zo is er voor elke schouderbreedte en matrastype een Butterfly kussen leverbaar.